Βινύλιο, Μουσική και Αυτοκίνητο, 3 σε 1!



Ένα γεμάτο από Μουσική και αυτοκίνητα Κυριακάτικο απόγευμα, μας χάρισε η 10η διοργάνωση του vinyl is back, στο πολύ όμορφο κτίριο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου.
Είναι η τρίτη ημέρα και τελευταία της διοργάνωσης με καλεσμένα μουσικά σχήματα τους Empty Frame και Υπόγεια Ρεύματα, καταξιωμένες μπάντες στην ελληνική ROCK σκηνή που έχουν κυκλοφορήσει και δίσκο σε βινύλιο.


Οι Empty Frame  στις 16:00 άνοιξαν τη μουσική περιήγηση παίζοντας γνωστά τραγούδια από τα άλμπουμ τους, αλλά και φρέσκα κομμάτια που πρώτη φορά ακούσαμε. Αγαπημένοι πάντα σε ένα ευρύ ηλικιακά κοινό, σε αυτή την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να τους απολαύσουν και αρκετοί νέοι θεατές. Τα Υπόγεια Ρεύματα ασφαλώς είναι μια σταθερή αξία στο χώρο, σταθεροί στην ποιότητα και εκφραστικότητα τους. Έπαιξαν γνωστά τραγούδια αγαπημένα και ξεσήκωσαν τους θεατές .


Τελικά αυτό το vinyl is back 3 σε 1 όπως εξελίχτηκε, πέρα από μια νοσταλγική περιπλάνηση σε παλιά αγαπημένα εξώφυλλα και επαφή με έναν ωραίο κόσμο λάτρη της μουσικής μας έδωσε την ευκαιρία (η αλήθεια είναι με μια έκπτωση στο εισιτήριο, από 8 σε 3ευρώ) να επισκεφθούμε και το Μουσείο αυτοκινήτου, να περιπλανηθούμε σε μια απίστευτη και απροσδόκητα μεγάλη συλλογή από αυτοκίνητα που έχουν αφήσει "εποχή", τα οποία μόνο σε ταινίες κινηματογράφου πλέον βλέπαμε.
Μετά από όλη αυτή τη "κούραση" βέβαια μας άνοιξε και η όρεξη....
Έτσι η βραδιά έκλεισε στη Δραπετσώνα, στον Καράμπαμπα φυσικά.


περισσότερες φωτογραφίες εδώ empty frame
                                                         vinyl is back
                                                         Ελληνικό Mουσείο Αυτοκινήτου